Rome / Vervoer vliegveld Rome

Van en naar vliegveld Rome

Hoe komt u van luchthaven Fiumiciono of Ciampino in Rome?

vervoer vliegveld Rome

Hoe komt u van luchthaven Fiumiciono of Ciampino in het centrum van Rome? Alle tips over het vervoer tussen het vliegveld en de stad Rome.

Van vliegveld naar centrum Rome

Om van het vliegveld naar het centrum van Rome te komen heeft u een aantal makkelijke opties. Kies de luchthaven van Rome waar u op aankomt:

Vliegveld Fiumicino (30 km van centrum)

  • Een taxi naar het centrum van Rome kost ongeveer € 48,- (vaste prijs)
  • Een minibus die u afzet voor uw hotel. Een enkele reis kost € 19,80 en reserveert u hier.
  • De Leonardo Express: Vanaf het treinstation op de luchthaven rijdt deze trein in 32 minuten naar station Termini (aansluiting op beide metrolijnen). De trein rijdt iedere 15 minuten en kost slechts € 14,-. U reserveert uw ticket hier of hier.
  • Shuttlebus naar station Termini (aansluiting op beide metrolijnen). De reis duurt 40 minuten en bussen rijden elk half uur. De prijs is € 11,- retour en deze boekt u eenvoudig via via deze website.
  • Wanneer u de populaire Rome City Pass bestelt, boekt u een enkele reis met de shuttlebus inclusief. Deze Rome City Pass heeft al uw noodzakelijke tickets voor een stedentrip Rome bijeen, zoals tickets voor het Colosseum, de Hop-on-Hop-off bus en skip-the-line tickets voor de Sint-Pietersbasiliek en optioneel de Sixtijnse Kapel. Met één ticket heeft u alles geregeld voor uw stedentrip. Meer info en reserveren doet u hier.

Vliegveld Ciampino (16 km van centrum)

  • Een taxi naar het centrum van Rome kost ongeveer € 35,- (vaste prijs)
  • Een minibus die u afzet voor uw hotel. Een enkele reis kost € 19,80 en reserveert u hier.
  • Shuttlebus naar station Termini (aansluiting op beide metrolijnen). De reis duurt 40 minuten en bussen rijden elk half uur. De prijs is € 11,- retour en deze boekt u eenvoudig via deze of via deze website.
  • Wanneer u de populaire Rome City Pass bestelt, boekt u een enkele reis met de shuttlebus inclusief. Deze Rome City Pass heeft al uw noodzakelijke tickets voor een citytrip Rome bijeen, zoals tickets voor het Colosseum, de Hop-on-Hop-off bus en skip-the-line tickets voor de Sint-Pietersbasiliek en eventueelde Sixtijnse Kapel. Met dit ticket heeft u in één keer alles geregeld voor uw bezoek aan Rome. Meer info en reserveren doet u hier.
Rome bezienswaardigheden stedentrip